Влада Републике Србије, Кабинет председника Владе је доставио Министарству просвете, науке и технолошког развоја обавештење да сви запослени из установа и институција које су у надлежности Министарства, а који су заинтересовани за имунизацију против COVID-19, пријаву треба да учине попуњавањем упитника на порталу еУправа

ПОШТОВАНИ РОДИТЕЉИ, ОБАВЕШТАВАМО ВАС ДА УПИС ЂАКА ПРВАКА ЗА ШКОЛСКУ 2021/2022. ГОДИНУ ПОЧИЊЕ ОД 1. АПРИЛА 2021. ГОДИНЕ

УПИС

опширније ...

информације о школи и упису

РАЗВОЈНА И ПРИПРЕМНО ПРЕДШКОЛСКА ГРУПА

опширније...

Упис ђака у развојну и припремно предшколску групу школске 2021/2022. године

ПРВИ РАЗРЕД

опширније...

Упис ђака у први разред
школске 2021/2022. године

ИНДИВИДУАЛНИ ТРЕТМАНИ ...

ЛОГОПЕДСКЕ ВЕЖБЕ

Рехабилитација различитих врста патологије говора и језика: поремећајима артикулације, језичким тешкоћама (успорени развој говора и језика, недовољно развијен говор), поремећајима читања и писања, муцањем, поремећајима гласа.

РЕЕДУКАЦИЈА ПСИХОМОТОРИКЕ И СЕНЗОРНА ИНТЕГРАЦИЈА

Реедукација психомоторике је метод који се користи за подстицање психосоцијалног развоја при третману поремећаја, као и у рехабилитацији успорености или дисхармоничности сазревања сазнајних функција. Покрет се користи ради деловања на психичке структуре и функције.

Корективно превентивне вежбе и игре

Корективно превентивне вежбе и игре подразумевају превенцију и корекцију деформитета кичменог стуба (кифоза, сколиоза, лордоза), превенцију и корекцију деформитета типа Х-ноге, О-ноге, равна стопала. Јачање мускулатуре која је слабије развијена.

ОГЛАСНА ТАБЛА ЗА ЗАПОСЛЕНЕ

прочитајте све важне информације

ПОГЛЕДАЈТЕ

информације

ОГЛАСНА ТАБЛА ЗА РОДИТЕЉЕ

прочитајте све важне информације

ПОГЛЕДАЈТЕ

информације

НАСТАВНИ МАТЕРИЈАЛИ КАО ПОДРШКА УЧЕЊА НА ДАЉИНУ

ИНФОРМАЦИЈЕ О ЕМИТОВАЊУ ЧАСОВА НА РТС 3

сајт Министарства просвете

СЛОБОДНЕ АКТИВНОСТИ ...

Sekcije 004

Спортска секција

Ritmika-

Сценска секција

Moje-rukotvorine

Моје рукотворине

Zivotne-vestine

Животне вештине

Sekcije 005

Компјутерска играоница

ИЗДВАЈАМО ...

 • Продужени боравак

  У школи постоје три васпитне групе за пружање додатне подршке ученицима од V до VIII разреда. Продужени боравак на неки начин предствља продужетак наставе, те он прати и допуњава образовно-васпитни рад у редовној настави. Атмосфера у боравку је пријатна за ученике, а активности су распоређене у сегменте израде домаћих задатака, слободно време и учешће у усмереним активностима. За ученике од I до IV разреда организована је целодневна настава.

 • Превоз ученика

  Обезбеђен је превоз ученика у савременим аутобусима који испуњавају стандарде за превоз деце школског узраста.

 • Школско двориште - Врт

  У оквиру школе налази се и школско двориште, организовано као „Исцелитељски врт“. Оно поседује више целина: Игралиште за ученике млађег и старијег узраста, игралиште за спортске активности, терапијски врт (врт за хортикулурну терапију) и зону сензорне интеграције.

 • Медицинска нега

  Школа запошљава три медицинске сестре које су ту да брину о здрављу ученика. Њихов рад се заснива на подели медикаментне терапије, помагању у тоалетном тренингу ученика, помагању при одржавању хигијене и другим здравственим аспектима.

 • Исхрана ученика

  Исхрана (доручак, ужина и ручак) је организовна за све ученике школе и бесплатна је.

 • Опремљеност школе

  Школа располаже савременом опремом за рад. Учионице поседују део за одмор и разоноду, као и рачунар. Ученицима су још на располагању: компјутерски кабинет, ликовни кабинет, Сланa пећина, Сензорна соба, Сензомоторна соба и школско двориште – исцелитељски врт.

АКТУЕЛНОСТИ ...

*НОВО* Бела соба

Уз подршку Секретаријата за образовање и дечију заштиту терапеутски блок наше школе је богатији за још један ресурс– белу собу, која представља додатни сегмент рехабилитационе…

Опширније »
Нема коментара

НОВА ШКОЛСКА ГОДИНА

Овако сунчано јутро слути на весео дан! ☀️ Како и не би био када је 1.септембар! Капије нашег дворишта отворене су од раног јутра. Одморни…

Опширније »
Нема коментара

Ђак генерације 2021.

Понос наше школеУченица 8.разреда, Лара Новаковић, као ђак генерације ОШ „Сава Јовановић Сирогојно“ за школску 2020/2021. годину, присуствовала је свечаној промоцији ђака генерације 2021.Манифестација је…

Опширније »
Нема коментара