У понедељак, 5.10.2015.године, на самом почетку Дечје недеље, уз песму, игру и маштовиту заједничку драматизацију песама, уживали смо у дружењу са песникињом Даринком Марковић.

 
У уторак,6.10.2015.године, у кабинету ликовне културе одржана је ликовна радионица. Цртали смо, смејали се, дружили и овековечили овај дан тако што смо кроз своје ликовне импресије показали како доживљавамо и видимо своје другове.

У среду, 7.10.2015.године, у организацији „Пријатеља деце Земуна“, присуствовали смо  свечаном пријему код председника Градске општине Земун, господина Дејана Матића.
Ученици Немања Милошевић и Никола Мирић  учествовали су у програму извевши рецитације :“Како се прави школа“ и “ Полазак у школу „.

У четвртак, 8.10.2015.године, у организацији спортско- саобраћајне секције, одржан је спортски дан. Због лоших временских прилика, мали турнири у шаху, пикаду и бадминтону одржани су у просторијама школе. Квалитетну игру и добар провод ништа није могло да спречи.

Истог дана, у подручном одељењу Јаково одржана је драмска радионица на тему „Екологија“, чији су учесници, поред ученика подручног одељења, били и ученици 4.разреда ОШ „Вожд Карађорђе“. Поред драматизације, игре и песме израђивали су се и еколошки беџеви.

У петак, 9.10.2015.године, у веома веселој атмосфери, одржана је традиционална приредба посвећена пријему првака у Дечји савез. Као и сваке године, ову свечаност увеличали су наши најдражи гости, малени другари из вртића „Браћа Абафи“ из Земуна.

Истог дана, у подручном одељењу Јаково одржана је драмска дружионица на тему „Скечеви“, чији су учесници, поред ученика подручног одељења, били и ученици 3.разреда ОШ „Вожд Карађорђе“, од којих смо добили прелепе поклоне.
Истог дана, ученици подручног одељења Јаково учествовали су у сађењу дрвећа у школском дворишту. Засадили су дрво и тиме послали поруку да треба улепшати, оплеменити и чувати своју животну средину.