Дана 17. 12. 2014. године, школу је посетила група деце из вртића „Камичак“ из Земуна, са васпитачицама Јацом и Маријом, дефектологом Гораном и медицинском сестром Борком. Директор је, обративши се гостима, истакао задовољство досадашњом сарадњом са ПУ „Др. Сима Милошевић“ из Земуна, као и искрену захвалност деци и представницима вртићког објекта „Камичак“ што су препознали значај те сарадње и посетили нашу школу. Гости су обишли школски објекат, поближе се упознавши са услугама које школа пружа. Након обиласка учионица, кабинета и других школских просторија, изнели су веома позитивне утиске у вези опремљености школе и креативности запослених.
Дружење деце протекло је у веселом расположењу, уз послужење и плес, а деца из вртића представила су се и пригодним рецитацијама. Том приликом, деца су уручила два пакетића слаткиша ученицима наше школе, као и поклон у виду Новогодишњих честитки које су сами израдили.
За узврат, ђаци наше школе поклонили су деци Новогодишње украсе које су сами правили, а објекту „Камичак“, у знак успешне сарадње и лепог дружења-слику, такође групни рад ученика наше школе.
На растанку, најавили су нову посету, када се време пролепша, како би могли да организујемо и активности у школском дворишту.
Драги другари, било нам је много лепо са Вама, видимо се опет на пролеће!