Дана 19.маја 2015. године у дворишту наше школе одржана је манифестација „Шта све умем, шта све знам“ као завршница пројекта „Старији брат, старија сестра 2013-2015“. Циљ ове манифестације био је да покажемо јавности како се усмеравају потенцијали деце кроз рад у школским секцијама. Главни догађај био је продајна изложба дечијих радова као прва акција за прикупљање средстава за уградњу лифта у школи. Изложбу су пратили и штандови ликовне, керамичке, еколошке и радионице веза и народне радиности на којима су наша деца показивала како настају њихова уметничка дела и, заједно са наставницима одржали и кратке курсеве за госте.
Волонтери на пројекту организовали су креативне игре у којима су учествовали сви гости, а додатна радост за децу било је и гостовање глумца Александра Радојичића.
Донатори манифестације су фирмe Vanja Lux – OVSI keks i SVM d.o.o.
Захваљујемо се свим гостима и позивамо да нам се прикључите и следеће године на овој манифестацији.
Гости манифестације: вртићи „Браћа Абафи“ и „Бубамара“, основне школе „Исидора Секулић“, „Петар Кочић“, „Вељко Рамадановић“, „Радивој Поповић“,„Антон Скала“,„Соња Маринковић“, Академија Филиповић, Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију , Факултет политичких наука, фирме АГ и СВМ д.о.о., Општина Земун, Прихватилиште за децу Београд, Дом здравља Земун, Удружење „Кец“ , Дечија плесна асоцијација, , Удружење за манифестације и туризам, Дневни боравак у Шекспировој.