Школа је  укључена у пројекат „Моја школа“, који се реализује кроз партнерство ГО Земун и продукције „Seven music“. У пројекат су, поред свих средњих школа са територије општине Земун укључене и основна и средња школа са домом ученика „Вељко Рамадановић“ (школа за слепу и слабовиду децу) и наша школа, као једина основна школа.
Циљ пројекта је подизање нивоа свести код омладине о значају друштвеног и омладинског активизма, као и подстицање здравог такмичарског духа кроз исказивање музичких талената.
У оквиру активности пројекта, снимљен је видео прилог о нашој школи, који је постављен на школски сајт, а може се пронаћи и на „You tube“ страници. Такође, планира се снимање видео прилога плесне тачке „Gummy bear“, са којом су ученици наше школе у оквиру сценске секције наступали на предманифестацији „Сусрет пријатељства“, у оквиру одржавања манифестације Радост Европе. Овај прилог биће приказан на завршној манифестацији у оквиру пројекта „Моја школа“, која ће бити одржана у Мадленијануму, дана 27.12.2013. године. Том приликом, ученици ће добити и пригодне поклоне.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qk-7cuwQIsg[/youtube]