У понедељак, 6. априла 2015.године, група наших ученика у пратњи својих наставника посетила је децу у вртићу „Камичак“ из Земуна. Овоје била узвратна посета наше школе вртићу, као захвалност на већ одржано дружење у децембру, када смо ми били домаћини.
Након срдачног дочека од стране деце и васпитача и уручивања поклона, започело је наше дружење. Овог пута одржана је инклузивна „Ускршња радионица“ и деца су имала прилике да заједно раде на развијању своје креативности и маште. Сва деца су осликавала дрвена јаја и јаја од стиропора техником колажа и бојења. Такође, свако дете је нацртало и украсило јаје на папиру, уз мању помоћ наставника и васпитача. Деца средње и старије вртићке групе имала су свој плесни и певачки приказ, а придружила су им се и остала деца и ученици из наше школе. Касније је уследио и заједнички плес уз нумеру „Пролећно коло“. За крај дружења уприличено је и пригодно послужење.
Ученици су са собом понели ускршња јаја која су сама осликали, а добили су и поклон, сликовницу „Пинокио“ састављену од ликовних илустрација приче које су цртала и бојила деца из вртића.
Захваљујемо се запосленима и деци из вртића „Камичак“ на овако лепом дружењу и поносни смо на сарадњу коју имају наша школа и ПУ „Др Симо Милошевић“ из Земуна.