14.6.2018.године, као почасни гости, присуствовали смо свечаној додели диплома четвртој генерацији матураната Средње школе за информационе технологије ITHS.

С обзиром да са ученицима и професорима ITHS успешно сарађујемо и дружимо се од 2011.године, и међу матурантима  ове генерације има наших драгих другара.

Као и у свакој досадашњој прилици, срдачност и добродошлица драгих пријатеља испунили су нас радошћу, а ми смо овог пута имали велику част да будемо представљени на веома посебан начин.

Филм „ЈЕДНАКИ“, који су ученици ITHS снимили у сарадњи са ученицима и запосленима наше школе, премијерно је приказан, након чега су посебно представљени главни глумци.

Пет ученика осмог разреда, такође матуранти:  Бранко Коцић, Живојин Стефановић, Борис Емини, Ђенгис Османи и Никола Мартиновић,  који су у филму тумачили главне улоге, представљени су пред многобројном публиком уз велики аплауз и овације, а њихови другови са снимања из ITHS поклонили су им том приликом кошаркашке лопте.

Свечаности су присуствовали и родитељи ученика, као и одељењске старешине Нела Вучак и Милијана Ивовић.

Имали смо прилику да уживамо у предивном програму, где су насмејани матуранти  ITHS, у својим свечаним тогама и капама били најважнији и најлепши детаљ. Било је велико задовољство бити део те прелепе свечаности. Утиске носимо уз осмех.

У нашој већ дугогодишњој сарадњи било је много лепих заједничких подухвата, а овај филм показује да из другарства и љубави настају само најлепше ствари.

ВЕЛИКО ХВАЛА ITHS !!! ПУНО НАМ ЈЕ СРЦЕ

Текст уредила: Марија Вуксановић

Оставите одговор