Излетом у Бојчинску шуму, отворена је „Дечја недеља 2020“. Програм је организован у складу са специфичном епидемиолошком ситуацијом. У понедељак 5.10.2020. године, организован је излет у Бојчинску шуму, где су малишани имали прилике да се упознају са богатством шуме, природним лепотама, да уживају на свежем ваздуху и у спортским активностима. Излету су присуствовали ученици четвртог разреда ОШ “Вожд Карађорђе“ из Јакова и ученици подручног одељења  ОШ “Сава Јовановић Сирогојно“.

У среду 7. октобра , у Туристичком инфо центру у Наутичком селу “Бисер“, у Бољевцима, одржана је креативна ликовна радионица  на тему „Јесен у мом крају“. Веселој креативној инклузивној  радионици присуствовали су ученици наше школе из подручног одељења у Јакову, ученици ОШ“Вожд Карађорђе“ из Јакова и ученици ОШ “Бранко Радичевић“ из Бољеваца. У веселој и динамичној атмосфери ученици су заједнички креирали занимљиве радове и уживали у лепим песмама и играма.

9.10. догађаји су се преселили у централну школу.
Најпре је у школском дворишту одржан традиционални Јавни час цртања.
„Дечји месец, година, деценија… Дечји је цео свет!“- порука је коју су послали учесници.

Нешто касније, такође у дворишту школе, одржана је приредба у част ђака првака и њиховог свечаног пријема у Дечји савез.

 За своје другаре прваке програм су припремили и извели: најсвежији, прошлогодишњи „прваци са искуством“- садашњи другаци, предшколци- који ће следеће године постати ђаци, разиграна дружина различитих генерација школе и Ученички парламент- они најстарији, који су нас, наставнике школе подсетили како време брзо пролази, како нам деца расту, јер…, као да је јуче било када смо баш за њих приређивали Пријем првака.

Програм су својим присусвом увеличали представници „Дентал плазе“, који су недавно својом донацијом обогатили школски простор и допринели квалитету васпитно- образовног процеса.

На овогодишњем, овога пута on -line конкурсу „Шта у мом срцу лежи“, учествовало је седморо ученика наше школе.

Срца критичара освојили су Данило Марковић 7/1 и Драгана Пешић 7/3.

Оставите одговор