6.10.2014. године, у свечаној сали школе, уз лепе стихове, песму и игру, ученици су се дружили са песницима књижевних клубова “Иво Андрић”, “Чукарица” и “Поета”.


 
 
Ученици VIII2, V1 и V2, дана 7.10.2014. године дали су свој допринос Дечјој недељи цртајући своју породицу у дворишту школе.
Тај ликовни час подсетио нас је на значај породице у срећном одрастању сваког детета.

 
 
8.10.2014. присуствовали смо  свечаном пријем код председника Градске општине Земун господина Дејана Матића, у организацији “Пријатеља деце Земуна”.
Ученица Јана Бабићје учествовала у програму извевши рецитацију : “Како се прави школа”, а ученик Никола Мирић је извео рецитацију :”Пошли смо у школу “.

 
 
8.10.2014. год. у дворишту школе одржан је спортски дан. Ученици млађих и старијих разреда заједно су учествовали у различитим спортским активностима.

 
 
10.10.2014. присуствовали смо манифестацији “Фестивал дечјег стваралаштва” у оквиру које су презентовани дечје стваралаштво и креативне радионице. Манифестација је одржана у организацији “Пријатеља деце Србије” и “Пријатеља деце Београда”.
Семина Исмаили ,Клаудија Аземовић и Фјоренд Марковић, ученици наше школе, учествовали су у програму извевши драмски приказ: “Тужибаба”.

10.10.2014. у свечаној сали школе, у присуству родитеља, приређен је програм поводом пријема првака у Дечји савез. Програм су по традицији увеличали предшколци вртића “Браћа Абафи” из Земуна.