Дана 19.5.2017. у дворишту ОШ „Сава Јовановић Сирогојно“, одржана је III манифестација „Шта све умем, шта све знам“, у организацији ОШ „Сава Јовановић Сирогојно“ у сарадњи са удружењем „Дај ми руку“ и уз подршку родитеља и бројних сарадника.
Ученици су и овом приликом приказали јавности своје потенцијале, таленте и вештине кроз израду разних производа представљених на штандовима продајне изложбе. Гости су најпре уживали у приредби коју су приредили ученици са својим наставницима, а касније су имали прилику да прате како ученици израђују  разне производе од глине, папира, вуне и разних материјала које користе у оквиру секција. Родитељи су и ове године приредили слатко-слану закуску за све учеснике и посетиоце. Једна од иновација био је штанд-Расадник Сирогојно где су јавности приказани школски производи, као и начин на који се ученици едукују у оквиру хортикултуралног третмана. Волонтери удружења „Дај ми руку“ употпунили су догађај креативним играма за ученике, госте и посетиоце. Сарадницима су уручене захвалнице, а најкреативнији учесници добили су симболичне награде.
Захваљујући пријатељима из Rotary E-cluba, Народног позоришта, Техноманије и фирме Атомик организован је мини филмски студио где су испред green screen платна снимана деца и волонтери удружења „ДАЈ МИ РУКУ“, а кроз видео микс стављани у разне филмске ситуације. Освежење за децу обезбеђено је захваљујући компанији Coca Cola HBC. Приход од продаје посластица са родитељског штанда и од продаје Овси кекса одвојен је за потребе дечијих радионица.
У наставку преносимо део позитивне атмосфере, захваљујемо свима на учешћу и позивамо да се и наредних година дружимо на истом месту у исто време.

Уредиле: Ана Николић и Ива Фила Иванов

Оставите одговор