У четвртак, 10.3.2022.године имали смо посебну част да учествујемо  на  културној манифестацији која афирмише стваралаштво деце са сметњама у развоју под називом „И ми имамо таленат”. Манифестација је одржана у сали Дома омладине, а организатор је била Школа за ученике оштећеног вида „Вељко Рамадановић”.

Приликом овог радосног догађаја, уз програм који су припремили наши другари и комшије из Школе за ученике оштећеног вида „Вељко Рамадановић”и Школе за ученике оштећеног слуха и говора „Радивој Поповић”, представили смо се са две ритмичко- плесне тачке- „Песмица супротности“ и „Саобраћајац“.

Наше три школе из Земуна, нанизане једна до друге, на простору од Земунских капија, од улице Цара Душана у земунском горњем граду, па све до стадиона Телеоптик, успешно сарађују од свог постојања, а свака прилика за заједничке активности за све нас је увек свечан и радостан чин.

За ову прилику прешли смо мост и донели мало земунске атмосфере у центар Београда.

Присутне је најпре поздравила Јелена Вукић,  директорка Школе “Вељко Рамадановић” која је организовала ову манифестацију.

Члан Градског већа Фадиљ Еминовић отворио је манифестацију и захвалио се деци као и представницима Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Секретаријата за културу Града Београда, Градске општине Земун и свима који су несебично подржали манифестацију „И ми имамо таленат”.


Више на линку: https://24online.rs/…/otvorena-manifestacija-koja-afirmise…/

Оставите одговор