Дружионица под називом Новогодишњи изазов, одржана је 30.децембра и била је изазов у правом смислу те речи, почевши од дужине трајања, до обимности учесника.
Све активности започеле су у 8.30 пригодном представом „Љутито мече“, којој су присуствовала сва деца матичне школе и сви наставници. Право изненађење уследило је одмах после представе када су подељени задаци, као централне активности дружионице. Наиме сви ученици били су подељени у неколико група и њихов задатак је израда новогодишњих украса, у чему су им и наставници помагали. Сви остали наставници подељени су у две групе од којих је једна добила музички изазов, да хорски припреми песму „За милион година“, а друга ритмички изазов, да припреми плес за песму „Главо луда“.
У завршним активностима сви су показали резултате свог рада. Од направљених украса окићена је јелка, као припрема за долазак Деда Мраза. Извођење песме и плеса од стране наставника изазвало је право изненађење и опште одушевљење. Уследила је и новогодишња забава, а радионица је завршена у 11.30 доласком Деда Мраза и поделом пакетића.
Приметна је била опуштена и ведра атмосфера, задовољство и радост, смех и песма, чиме смо деци овај дан у школи учинили посебним.
Захваљујемо и похваљујемо колегинице Оливеру Живковић, Наташу Јовановић за идеју и све друге који су били укључени у реализацији новогодишњег изазова.
Желимо свима срећне новогодишње и божићне празнике.

Оставите одговор