(2- 6.10.2023.)

Дечја недеља (2- 6.10.2023.) протекла је у фантастичној атмосфери:

У понедељак, 2.10.2023. одржана је Инклузивна дружионица „Јесења еко маштаоница“  у којој су учествовали ученици четвртог разреда и ученици из ОШ „Соња Маринковић“.

У уторак, 3.10.2023. одржан је Час цртања у школском дворишту у ком су учествовали ученици млађих и старијих разреда са својим наставником ликовне културе.

У среду, 4.10.2023. у школском дворишту одржани су Спортски еко дан, који су водили наставници физичког васпитања и руководиоци спортске секције, као и Читалачка еко радионица, коју су водиле представница издавачке куће „Propolis Books“ Лебовић Тања и библиотекарка школе.

У четвртак, 5.10.2023. је одржана свечана приредба поводом пријема првака у Дечји савез. Уз богат садржај који су осмислили и припремили наши ученици и наставници, програм су својим учешћем увеличали и специјални гости: ученици и наставници из ОШ „Мајка Југовића“, као и наш велики пријатељ Пеђолино.

Наши ученици су и ове године имали прилику да присуствују свечаности „Радост Европе“.

Свим активностима које су обележиле Дечју недељу присуствовали су и у њима учествовали наши драги гости, колеге из ОШ „Цветка Голарја“, Љутомер, Словенија. 🙂

Оставите одговор