У среду, 27.септембра 2017. одржана је Трибина стручног мобилног тима школе, пета по реду након седмогодишњег искуства, овај пут под називом „Ми о себи, други о нама“. Овом приликом презентован је видео приказ о различитим аспектима рада школе како из угла запослених тако и и из угла  наших сарадника, партнера, медија. Такође, представљена је процедура сарадње, начини на које можемо да помогнемо једни другима у образовном систему. Учесници и посетиоци Трибине изразили су велику захвалност за све услуге и задовољство на сарадњи.

Стручни мобилни тим школе расте и развија се из године у годину…Тренутно сарађујемо са 24 основне школе и предшколским установама на територији општина Земун, Сурчин, Палилула и Нови Београд, а од скоро и са Предшколском установом „Бамби“ у Опову, при чему чланови Стручног мобилног тима пружају подршку партнерским установама у виду тријажне и индивидуалне процене и предлога третмана, саветодавног рада са наставним особљем, стручним сарадницима и родитељима, пружања услуге третмана у школи или у партнерској установи и кроз стручна предавања за учитеље/наставнике и родитеље ученика са сметњама у психомоторном развоју и/или говорно-језичким сметњама сходно потребама ученика партнерских установа.

 Школа реализује семинар-акредитован програм сталног стручног усавршавања „СТРУЧНИ МОБИЛНИ ТИМ ШКОЛЕ ЗА ДЕЦУ И УЧЕНИКЕ СА СМЕТЊАМА У РАЗВОЈУ КАО МОДЕЛ ПОДРШКЕ ИНКЛУЗИВНОМ ОБРАЗОВАЊУ“, каталошки бр. 328 у каталогу ЗУОВ-а, у школама широм Р. Србије.

Захваљујемо се на сарадњи свима који су присуствовали, а оне који су били спречени позивамо да погледају краћи видео приказ „МИ О СЕБИ, ДРУГИ О НАМА“ који се налази на сајту школе. Такође хвала на питањима и сугестијама које ћемо свакако искористити за унапређење и рада Мобилног тима  и наше међусобне сарадње.

До скорог виђења…


 

Оставите одговор